cursusinformatie


Beweeg met uw muis over een cursus voor meer informatie
Cursus voor kinderen
Meestal gaan kinderen in het basisonderwijs voelstenen maken. Dit is een goede manier om kennis op te doen van materialen (speksteen, vijlen, schuurpapier, was e.d.) en iets te maken zonder geremd te worden door vastgelegde vormen. Als er meerdere lessen beschikbaar zijn kan een zelfgemaakt ontwerp in klei, uitgevoerd worden in steen. Een en ander natuurlijk in zeer nauwe samenwerking met de vaste leerkrachten.
Van maandag 16 april tot en met 29 april 2011 geef ik een cursus beeldhouwen op het schiereiland Peleponnesos in Griekenland. Het landgoed Marathea biedt een zeer goede locatie en we zullen met de lokale steensoorten onder de olijfbomen aan het werk gaan. De omgeving zal ook zeker verkend worden. De prijs voor twee weken is rond de
€ 1300,00 inclusief reis, verblijf en cursus.
Zowel in maart als in september wordt er op vier zaterdagen gewerkt met Franse tufsteen. Met deze tamelijk zachte steensoort kunnen in korte tijd goede beeldhouwtechnieken worden aangeleerd. Er wordt van 10.00 tot 16.00 uur gewerkt. De cursussen vinden plaats bij een inschrijving van minimaal vier deelnemers.
De cursus kost € 150,00 incl. koffie en thee.
Elke maandagavond en dinsdagmorgen is er de gelegenheid in het atelier te werken en op individueel niveau advies te krijgen. Hiervoor is een knipkaart verkrijgbaar. Vijf avonden/ochtenden kosten dan €125,00 totaal. Een losse avond kost € 28,50. De knipkaarten hoeven niet in een aaneengesloten periode besteed te worden.
contactgegevens
HOUT - STEEN BEELDEN - HOUT BEELDEN - STEEN
www.oudemeelfabriek.nl